Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz z mięsa po rosole

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 sztuka
mięso wołowe 30 dag
marchewka ugotowana 2 sztuki
wywar drobiowo-wołowy 2 szklanki
pomidory 2 duże
cebula 1 sztuka
ziemniaki ugotowane 1/2 kg
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z mięsa po rosole

- z ugotowanego wcześniej rosołu wyjąć pierś i mięso wołowe rotsbef
- pokroić na drobno, na oliwie zeszklić cebulę, dodać mięso
- podsmażać z 5 minut mieszając
- dodać zmiksowane pomidory, pokrojoną marchew z rosołu i zagotować z 5 minut
- wlać rosół i podać z ziemniakami z czosnkiem niedźwiedzim
- SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 02.04.2015 08:01
fajny pomysł
Maridka19 08.03.2015 10:25
Pyszny gulasz :)
adelajda 26.02.2015 17:35
Nic się nie marnuje a obiadek smaczny ..
pestka 22.02.2015 11:42
smaczny obiad
Sroczka 22.02.2015 09:46
Pyszny ten gulasz musiał być.
Beatris 22.02.2015 09:39
Apetyczny obiadek :)
Renata9 22.02.2015 09:01
Pyszny gulasz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak