Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z dziczyzną i indykiem
Kroki postępowania
a koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i paprykę ostrą. Gotujemy jeszcze kilka minut na wolnym ogniu aby smaki się zgryzły.
kiełbasa z dzika | 1 pętko |
pierś z indyka | 0,5 piersi |
cebula biała | 2 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
sól do smaku | |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
mąka | 4 łyżki |
woda | 1 litr |
ziele angielskie | 5 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
natka pietruszki | 1 głązka |
świża natka selera | 1 sztuka |
liść pora | 1 |
sól i pieprz | |
marchew | 1 mała |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: