Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
comber z sarny
600 g (oczyszczony) -
chleb tostowy
100 g (wysuszony) -
natka pietruszki
50 g -
olej z pestek winogron
200 ml -
wino białe wytrawne
50 ml -
borowiki
100 g (mrożone) -
kopytka
400 g (ugotowane) -
śmietana 30%
100 ml -
Sos pieczeniowy ciemny
1 szklanka -
masło 82%
40 g -
natka pietruszki
1 pęczek -
Przyprawa do dziczyzny klasyczna Prymat
1 opakowanie -
Tymianek suszony Prymat
1 łyżka -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
-
olej rzepakowy
4 łyżki
Przepis i sposób przygotowania Comber z sarny, w kruszonce z kopytkami i sosem borowikowym
Kroki postępowania





Komentarze (4)
Nie masz konta? Zarejestruj się