Gulasz wieprzowy z ogórkiem kiszonym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso wieprzowe

  • ogórek kiszony

  • papryka

  • cebula

  • mąka

  • tłuszcz

  • pieprz, sól

  • Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso pokroić obsmażyć, cebulkę pokroić i podsmażyć z ogórkiem i papryką. Wszystko zalać wodą i dusić, dodać przyprawy, gdy mięso będzie miękkie zagęścić zasmażką.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ewelina/bunia 21.06.2012 23:05
super
Izabela/bella81 06.01.2011 11:24
smaczny
aginaa 14.11.2010 11:41
pychotka, az slinka leci:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat