Składniki:
udziec wołowy | 1/2 kg. |
fasolka szparagowa | 1/2 kg. |
koncentrat pomidorowy | 2-3 łyżki |
cebula | 2 szt. |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
kminek Prymat | szczypta |
cząber | szczypta |
udziec wołowy | 1/2 kg. |
fasolka szparagowa | 1/2 kg. |
koncentrat pomidorowy | 2-3 łyżki |
cebula | 2 szt. |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
kminek Prymat | szczypta |
cząber | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: