Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby z patelni z natką pietruszki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby leśne 400 gran
masło 2 łyżki
cebula biała 1 mała sztuka
śmietanka 22% 1/4 szklanki
natka pietruszki 1 garstka

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby z patelni z natką pietruszki

Masło roztopić na patelni. Podsmażać przez 2 minuty posiekaną cebulę, dodać grzyby pokrojone w paski, posól je i popieprz. Duś całość 5 minut, a na koniec dodaj śmietanę. Gdy się zagotuje zdejmij z ognia i podaj posypane natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Poison1988 18.10.2012 10:19
Świetne na śniadanko i bardzo pożywne :)
adelajda 18.10.2012 09:51
lubię leśne grzyby !
Barbara/zuza22_85 18.10.2012 09:31
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak