grzyby z boczkiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • grzyby

    45 dag
  • boczek wędzony

  • cebula

    1 szt.
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Boczek pokroić na kawałki stopić na patelni. Cebulę obrać, wypłukać, pokroić w kostkę, dodać do boczku, zeszklić. Oczyścić grzyby, obrać, pokroić dodać na patelnię, smażyć razem kwadrans pod koniec smażenia przyprawić solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Justa32 27.08.2011 15:43
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat