Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby duszone

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby świeże 1 kg
tłuszcz do smażenia
cebula 180 g
śmietana 250 g
kminek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby duszone

Grzyby dobrze oczyścić, opłukać i pokroić. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na tłuszczu, dodać grzyby. Dusić na małym ogniu, często mieszając. Dodać do smaku sól i kminek. Dodać śmietanę. Doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak