Składniki:
chleb tostowy | 5-6 kromek (może też być bagietka) |
oliwa | |
ser pleśniowy | 100 g |
parmezan | 20 g |
rozmaryn świeży | 3 gałązki |
tymianek | 3-5 gałązek |
jeżyny | 1/2 szklanki |
Pieprz czarny Prymat w młynku |
chleb tostowy | 5-6 kromek (może też być bagietka) |
oliwa | |
ser pleśniowy | 100 g |
parmezan | 20 g |
rozmaryn świeży | 3 gałązki |
tymianek | 3-5 gałązek |
jeżyny | 1/2 szklanki |
Pieprz czarny Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: