Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki na bułce z szynką i serem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki 3 szt.
masło 3 łyżecz.
szynka 6 plastrów
ser żółty 6 plastrów
ketchup 3 łyżecz.

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki na bułce z szynką i serem

Bułki przekrawam wzdłuż na połowę. Każdą połówkę bułeczki smaruję cienko masłem. Na każdą połówkę bułki nakładam plaster szynki, a następnie plaster żółtego sera. Przygotowane bułki układam na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawiam do nagrzanego do temperatury 170*C piekarnika i piekę około 10 minut, aż ser się rozpuści. Podaję na gorąco polane ketchupem lub innym ulubionym sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fijolek91 09.10.2012 18:17
też takie robię:)
mariola7 09.10.2012 17:49
pycha
Justyna28 09.10.2012 17:44
super:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak