Grzanki do żurku

Grzanki do żurku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb razowy

    resztki
  • masło

    1-2 łyżki
  • mleko

    1-2 łyżki
  • papryka mielona

Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Grzanki do żurku

Czerstwy chleb pokroić w kostkę, którą skropić mlekiem.
Następnie wrzucić na patelnie z rozgrzanym masłem i podrumienić.
Przed podaniem posypać mieloną papryką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat