Grzanki do żurku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb razowy

    resztki
  • masło

    1-2 łyżki
  • mleko

    1-2 łyżki
  • papryka mielona

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czerstwy chleb pokroić w kostkę, którą skropić mlekiem.
Następnie wrzucić na patelnie z rozgrzanym masłem i podrumienić.
Przed podaniem posypać mieloną papryką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat