Grzanki anchois

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • anchois

    6 filetów
  • cebula

    1 sztuka
  • natka pietruszki

    2 łyżki
  • olej

    2 łyżki
  • sok z cytryny

    2 łyżki
  • grzanki

    6 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Drobno posiekane filety, cebule i pietruszkę mieszamy z sokiem z cytryny i olejem. Powstałą masą \"smarujemy\" grzanki, następnie wstawiamy na ok. 2 min do gorącego piekarnika.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat