Grillowane ziemniaczki z twarożkiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    1/2 kg
  • mozzarella

    25 dag
  • kminek Prymat

  • szczypiorek

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. Odcedzamy, osuzamy, nacinami kilkakrotnie w poprzek. W nacięcia wkładamy plasterki sera, posypujemy kminkiem. Zwijamy w folię aluminiową i pieczemy około 30 minut. Przed podaniem posypujemy posiekanym szczypiorkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat