Grillowane warzywa

Grillowane warzywa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka

    1 szt
  • bakłażan

    1 szt
  • cukinia

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Warzywa umyć , z papryki wyjąć środek, bakłażana i cukinie pokroić w grubsze plastry, paprykę w większe kawałki, wszystko nadziać na patyk do szaszłyków, grillować do koloru złotego :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Poison1988

18.10.2012 10:28
Zdrowe i do tego jak ślicznie podane :) Super!

angelika14

17.10.2012 20:37
oj dawno nie jadłam takich grillowanych warzyw

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat