Składniki:
filet z dowolnej ryby | 1/2 kg. |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 szt. |
koperek | po 1/2 pęczka |
jajko | |
sok z cytryny | 2 łyżki |
bułka tarta pikantna | 9 łyżek |
sól i pieprz | |
olej | |
bazylia | 1/2 pęczka |
filet z dowolnej ryby | 1/2 kg. |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 szt. |
koperek | po 1/2 pęczka |
jajko | |
sok z cytryny | 2 łyżki |
bułka tarta pikantna | 9 łyżek |
sól i pieprz | |
olej | |
bazylia | 1/2 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: