Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowana papryka nadziewana fetą i oliwkami

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka 2
feta 1/2
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1/2 łyżeczki
oliwki zielone 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana papryka nadziewana fetą i oliwkami

Kroki postępowania

1
Fetę wymieszać z ziołami prowansalskimi.
Krok 1 - Grillowana papryka nadziewana fetą i oliwkami foto
2
Paprykom odciąć szerszą część i wydrążyć gniazda nasienne. Nadziewać na przemian fetą i oliwkami, przykryć odkrojoną częścią i zawinąć w folię aluminiową. Grillować kilkanaście minut, obracając co jakiś czas.
Krok 2 - Grillowana papryka nadziewana fetą i oliwkami foto
3
Grillować kilkanaście minut, obracając co jakiś czas.
Krok 3 - Grillowana papryka nadziewana fetą i oliwkami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łucja 11.07.2013 14:15
pysznie podana papryka :)
Rafał10 06.07.2013 22:40
super połączenie! Feta idealnie nadaje się na grilla :D
eMMe 04.07.2013 23:03
super potrawa
Luka Li 04.07.2013 21:57
fajny pomysł!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak