Grillowana papryka

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka żółta

    1
  • szynka wędzona

    3 plasterki
  • ogórek konserwowy

    1
  • pomidor

    1/2 z małego
  • sól

  • Pieprz czarny mielony Prymat

  • ser żółty

    4 plasterki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paprykę opłukać i przeciąć na pół , pozostałe składniki pokroić doprawić solą oraz pieprzem i dokładnie wymieszać i dać do papryki na następnie położyć plastry sera żółtego . Gotowe papryki dać na tackę grillową i grillujemy paprykę do miękkości.
Maridka19
Do farszu papryki można dodać dowolne składniki , które lubimy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 20.03.2015 08:43
Lubię grilowane warzywa
Natalia40 19.03.2015 10:48
dla mnie bomba
Ania67 19.03.2015 10:06
pycha- moje smaki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat