Składniki:
bagietka | 1 sztuka |
masło czosnkowe | 1 łyżka |
ser ementaler | 10 dag. |
cebula | 1 sztuka |
polędwica | 15 dag. |
pomidor | 1 sztuka |
olej do smażenia | - - |
papryka mielona | - - |
sól | - do smaku |
pieprz | - do smaku |
bagietka | 1 sztuka |
masło czosnkowe | 1 łyżka |
ser ementaler | 10 dag. |
cebula | 1 sztuka |
polędwica | 15 dag. |
pomidor | 1 sztuka |
olej do smażenia | - - |
papryka mielona | - - |
sól | - do smaku |
pieprz | - do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: