grejpfrutowe cardinale

grejpfrutowe cardinale

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • grejpfrut

    1 szt.
  • burak

    1 szt.
  • gruszka

    1 szt.
  • olej

    1 łyżeczka
  • płatki migdałowe

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania grejpfrutowe cardinale

Grejpfrut dokładnie umyć, przekroić na pół i ponacinać dookoła nożem. Łyżeczką wydrążyć miąższ i pokroić go w drobną kostkę.
Buraczek i gruszkę obrać, zetrzeć na drobnej tarce i wymieszać z niewielką ilością oleju. Napełnić połówki grejpfruta i ozdobić płatkami migdałowymi.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat