grejpfrutowe cardinale

grejpfrutowe cardinale

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • grejpfrut

    1 szt.
  • burak

    1 szt.
  • gruszka

    1 szt.
  • olej

    1 łyżeczka
  • płatki migdałowe

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Grejpfrut dokładnie umyć, przekroić na pół i ponacinać dookoła nożem. Łyżeczką wydrążyć miąższ i pokroić go w drobną kostkę.
Buraczek i gruszkę obrać, zetrzeć na drobnej tarce i wymieszać z niewielką ilością oleju. Napełnić połówki grejpfruta i ozdobić płatkami migdałowymi.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat