Przepis i sposób przygotowania na: Greckie
Kroki postępowania
Margarynę miksujemy na puszystą masę. Do margaryny dodajemy po łyżce zimną kaszę i miksujemy na krem.
Ciasto odstawiamy na ok 2 - 3 dni, aż zmięknie.
Smacznego
mąka pszenna | 50 dag |
cukier | 1 szkl |
margaryna | 1/2 kostki |
jajko | 2 szt |
miód | 3 łyż |
mleko | 1 l |
kasza manna | 10 łyż |
cukier kryształ | 1 szkl |
margaryna | 1 kostka |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: