Grahamki z pastą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułki grahamki

    4 sztuki
  • majonez

    2 łyżki
  • zielona sałata

    kilka liści
  • sól

  • pieprz

  • wędlina

    8 plasterków
  • papryka czerwona

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bułeczki przekroić, cienko posmarować majonezem. Fasolę podgrzać, odcedzić, z zalewy, przetrzeć doprawić do smaku solą i pieprzem. Nałożyć na bułki. Sałatę umyć, osączyć, pokroić w paski. Położyć na paście kawałki sałaty, wędlinę i paprykę. Ozdobić całymi ziarnami fasoli.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
bgs1984 29.06.2012 13:43
mniam
marzenciak1985 29.06.2012 13:39
mniam
sunnymood 14.05.2012 21:47
mniam
Papryczka 18.04.2012 20:27
super
ziutula 14.03.2012 23:02
fajna ta pasta...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat