Grahamka na ciepło

Grahamka na ciepło

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • grahamka

  • serek topiony

  • ser żółty

    2 plasterki
  • mozzarella w kulce

    pół kulki
  • pomidor

  • natka pietruszki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bułkę przekroić na pół. Obie połówki posmarować serkiem, położyć na nie ser żółty oraz plastry pomidora i mozzarelli. Posypać posiekaną natką pietruszki i bazylią. Zapiekać 10 min. w 160-180st C.
Można podawać z różnymi sosami-według gustu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
SmacznaPyza 30.08.2013 18:08
szkoda, że zdjęcie przedstawia nie zapieczoną kanapkę...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat