gotowane warzywka z bułką tartą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • brokuły

  • kalafior

  • bułka tarta

  • masło

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kwiatki brokułą i kalafiora gotujemy w osolonej wodzie (kazde warzywa w innym garnku). Gdy juz beda miekkie, polewamy je bulka tarta smazona z maslem na patelni.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Betka 29.04.2012 00:54
lubie takie;)
Agnik 28.01.2012 22:03
mniam
Małgorzata106 23.12.2011 19:03
pycha
Halusia 05.06.2011 20:01
pyszne
edyta44 08.04.2011 11:03
smaczne
rzenia15 23.02.2011 10:37
uwielbiam takie warzywka
Goya 16.02.2011 21:55
pychotka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat