Składniki:
łopatka wieprzowa | 40 dag |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
bułka czerstwa | 1 |
cebula | 1 |
olej do smażenia | |
bulion | 1/2 l |
Przyprawa do mięs Prymat | 2 łyżki |
śmietana | 4 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
łopatka wieprzowa | 40 dag |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
bułka czerstwa | 1 |
cebula | 1 |
olej do smażenia | |
bulion | 1/2 l |
Przyprawa do mięs Prymat | 2 łyżki |
śmietana | 4 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: