Składniki:
kapusta włoska | 1 główka |
mięso mielone wołowe | 0,5 kg |
sól | 3 łyżeczki |
pieprz | 3 łyżeczki |
żółtko jajek | 2 |
masło | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 6 łyżek |
koperek świeży | 1 natka |
śmietana 18 proc | 5 łyżek |
ryż | 1 (ugotowany) |
kapusta włoska | 1 główka |
mięso mielone wołowe | 0,5 kg |
sól | 3 łyżeczki |
pieprz | 3 łyżeczki |
żółtko jajek | 2 |
masło | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 6 łyżek |
koperek świeży | 1 natka |
śmietana 18 proc | 5 łyżek |
ryż | 1 (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: