Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z mięsem wieprzowym i ryżem
Kroki postępowania
Ryż ugotować .
Tradycyjne gołąbki z ryżem i mięsem wieprzowym zawinięte w soczyste liście białej kapusty. Doskonale smakują podane z sosem pomidorowym lub pieczarkowym.
kapusta biała | 1 szt |
mięso mielone wieprzowe | 1/2 kg |
ryż długoziarnisty | 4 saszetki |
bulion | 1/4 litr |
jajko | 1 szt |
cebula | 1 szt |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: