Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki, które nie fruwają :)
Kroki postępowania
z ugotowanym ryżem i podsmażoną cebulką. Doprawiamy solą
i pieprzem.
a potem całość w formie krokieta.
Smacznego
łopatka wieprzowa | 70 dkg |
ryż | 2 szkl |
cebula | 2 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
olej do smażenia | |
masło | 1 łyżka |
kapusta włoska | 1 szt |
bulion | 2 litry |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
mąka pszenna | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
oregano | |
czosnek | |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: