goła zośka saforek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • woda

    500 ml
  • cebula

    5 dag
  • śmietana

    8 dag
  • sól

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

wodę zimną posolić do smaku dodać drobno pokrojoną cebulę kwas chlebowy śmietanę wszystko razem wymieszać napój podawać dobrze schłodzony.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat