goła zośka saforek

goła zośka saforek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • woda

    500 ml
  • cebula

    5 dag
  • śmietana

    8 dag
  • sól

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania goła zośka saforek

wodę zimną posolić do smaku dodać drobno pokrojoną cebulę kwas chlebowy śmietanę wszystko razem wymieszać napój podawać dobrze schłodzony.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat