Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gicz cielęca duszona w piwie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

gicz cielęca 4 kawałki
cebule 2
marchewka
pietruszka
seler 1/4
czosnek 2 ząbki
piwo 300 ml
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
sól i pieprz
ogórek konserwowy Smak

Przepis i sposób przygotowania na: Gicz cielęca duszona w piwie

Warzywa pokrój w dużą kostkę.Mięso smaż po 5 min z każdej strony,dodaj warzywa,czosnek ,przecier pół łyżeczki soli i smaz chwile.Potem przełóż do naczynia i piecz ok 1,5 h w 200 sto.Podawaj z ziemniakami i ogórkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak