gęsta manna

gęsta manna

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kasza manna

    10 dkg
  • mleko

    3/4 l
  • woda

    1/2 l
  • masło

    2 dkg
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania gęsta manna

mleko z wodą zagotowywuję, wsypuję grysik, ciągle mieszając. gotuję 20 minut i podaje polane stopionym masłem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

sznycel 20.08.2012 20:39
smakowicie prezentuje się też z rodzynkami

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat