Przepis i sposób przygotowania na: Gazpacho
Wstawić do lodówki albo do gazpacho wrzucić kilka kostek lodu. Udekorować grzankami, pokrojonymi drobno warzywami i świeżą bazylią.
pomidor | 1 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 szt |
papryka marynowana | 1/4 szt |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
ogórek | 1 szt |
ząbek czosnku | 1 szt |
oliwa | 1 łyżka |
woda gazowana | 2 łyżki |
grzanki | 1 łyżka |
sól | 2 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: