Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
miąższ kokosa
200 gram -
cukier
1/2 szklanki -
Żelatyna wieprzowa Prymat
4 łyżeczki -
budyń waniliowy
1 łyżka -
gruszka
1 sztuka -
kiwi
1 sztuka -
banan
1/2 sztuki -
limonka
1 sztuka -
woda
2 szklanki -
wanilia
-
herbatniki
80-100 gram
Przepis i sposób przygotowania galaretkowiec kokosowy z owocami
Kroki postępowania
Tężejącą wylać na górną warstwę herbatników.
Przed podaniem odwinąć z foli i odciąć boki. Gotowe, smacznego.
Komentarze (41)
Załaduj więcej komentarzy (31)