Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galaretka z czerwonej porzeczki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

porzeczki czerwone 1 kg
cukier 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Galaretka z czerwonej porzeczki


Porzeczkę opłukać, oczyścić, przekręcić przez maszynkę do mięsa. Następnie dodać cukier, mieszać około 10 min. Nakładać do wyparzonych słoiczków, zakręcić, pasteryzować 10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Urszula Świeca 02.08.2016 16:06
Dzięki za komentarze.))
KORAL 01.08.2016 12:14
Fajna galaretka :)
w mojej kuchni 01.08.2016 10:51
pyszne na zimę
pestka 01.08.2016 08:30
bardzo smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak