Galaretka truskawkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • syrop truskawkowy

    150ml
  • sok z 1 pomarańczy

    50ml
  • Żelatyna wieprzowa Prymat

    2 listki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Syrop i sok podgrzać. W gorącym rozpuścić żelatynę. Przelać i schłodzic.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat