Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galaretka jagodowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jagody 15 dag
cukier puder 2 lyżki
woda 1/2 szklanki
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Galaretka jagodowa

Jagody wrzucamy do miseczki następnie dodajemy do nich cukier puder i miksujemy blenderem . Żelatynę rozpuszczamy w wodzie i dodajemy do zmiksowanych wcześniej jagód i dokładnie mieszamy . Całość wlewamy do miseczek . Wstawiamy do lodówki , by galaretka stężała.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 13.12.2012 12:57
Bardzo dobra
Wafelek2601 02.12.2012 10:12
Super
RenataZ-et 27.11.2012 18:55
fajny pomysł na deser :)
monika1968 02.09.2012 13:02
Uwielbiam jagody
Aleksandraa 02.09.2012 12:05
fajna zdrowa galaretka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak