Składniki:
makaron fusilli-świderk | |
talerzyk ugotowanych grzybów | |
łyżka śmietany osiemnastki | |
łyżka mąki pszennej | |
cebula | 1 |
masło | 3 łyżki |
kozieradka | |
Kolendra cała Prymat | |
sól i pieprz | |
woda | 0,5 (z gotowania grzybów) |
makaron fusilli-świderk | |
talerzyk ugotowanych grzybów | |
łyżka śmietany osiemnastki | |
łyżka mąki pszennej | |
cebula | 1 |
masło | 3 łyżki |
kozieradka | |
Kolendra cała Prymat | |
sól i pieprz | |
woda | 0,5 (z gotowania grzybów) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: