Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fruit mix

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Kolory deseru

(czerwony, zielony) (zależy)

Czerwony

jabłka czerwone 3-4
porzeczki czerwone ok. 300g
truskawki świeże ok. 350g
maliny świeże ok.300g
poziomki ok.250g
wiśnie bez pestek ok. 250g

Zielony

jabłka kwaśne 3-4
agrest ok.350g
gruszki 3-4
kiwi 3-4
winogrona zielone ok. 350g
limonka 1-2

Przepis i sposób przygotowania na: Fruit mix

1. Owoce umyć.
2. Te, które trzeba, obrać.
3. Pokroić większe owoce.
4. Wrzucić owoce do miski.
5. Zmiksować je.
6. Podawać w pucharkach na lody.
7. Ozdobić wegług uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak