Przepis i sposób przygotowania na: Fruit mix
2. Te, które trzeba, obrać.
3. Pokroić większe owoce.
4. Wrzucić owoce do miski.
5. Zmiksować je.
6. Podawać w pucharkach na lody.
7. Ozdobić wegług uznania.
(czerwony, zielony) | (zależy) |
jabłka czerwone | 3-4 |
porzeczki czerwone | ok. 300g |
truskawki świeże | ok. 350g |
maliny świeże | ok.300g |
poziomki | ok.250g |
wiśnie bez pestek | ok. 250g |
jabłka kwaśne | 3-4 |
agrest | ok.350g |
gruszki | 3-4 |
kiwi | 3-4 |
winogrona zielone | ok. 350g |
limonka | 1-2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: