Francuskie bułeczki

Francuskie bułeczki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto francuskie

    2 porcje
  • keczup

  • parowki drobiowe

  • pieczarki

    20 dag
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Francuskie bułeczki

Ciasto francuskie wyłożyć na stolnicę. Pieczarki pokroić drobno i usmażyć na patelni do momentu, aż zacznie odparowywać z nich woda. Następnie parówki ugotować. Ciasto francuskie pokroić na mniejsze porcje. Na każdą porcję nałożyć trochę keczupu i rozsmarować. Następnie włożyć trochę pieczarek i dać pół parówki. Wszystko złożyć, i układać na brytfannie. Piec ok. 25 minut w temp. 200 st. C.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat