Francuskie bułeczki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto francuskie

    2 porcje
  • keczup

  • parowki drobiowe

  • pieczarki

    20 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ciasto francuskie wyłożyć na stolnicę. Pieczarki pokroić drobno i usmażyć na patelni do momentu, aż zacznie odparowywać z nich woda. Następnie parówki ugotować. Ciasto francuskie pokroić na mniejsze porcje. Na każdą porcję nałożyć trochę keczupu i rozsmarować. Następnie włożyć trochę pieczarek i dać pół parówki. Wszystko złożyć, i układać na brytfannie. Piec ok. 25 minut w temp. 200 st. C.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat