Flaczki z ryby morskiej

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    15dag
  • pietruszka

    15dag
  • seler

    15dag
  • cebula

    15dag
  • olej sojowy

    10dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Dorsza pokroic na poprzeczne paski,oprószyć mąką i podsmażyć na łyżce oleju .Warzywa obrać ,posiekać i udusić w oleju.Gdy zmiekną dodać 2łyżki wody,włożyć paski ryby i znowu dusić ,mieszając .Podawać z pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kate.500 13.08.2011 00:17
b. ciekawy przepis, smakuje zapewne pysznie
Krystyna32 08.04.2011 08:27
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat