Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

flaczki wołowe

2.0
(9)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

warzywa mrożone 1/2 op.
mąka 2 łyżki
masło 2 łyzki
Kucharek przyprawa uniwersalna 2 łyzki
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
Liść laurowy suszony Prymat 3 szt.
ziele angielskie 5 szt.
flaki wołowe 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: flaczki wołowe

Flaki zagotować i odcedzić. Zalać wodą drugi raz i zagotować, dodać jarzyny, przyprawy i gotować do miękkości. Dodać zasmażkę zrobiona z mąki i masła. i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 25.10.2013 08:27
pychotka!!!!!
Lidia6 29.11.2012 21:27
moje ulubione danie
mamusia1 27.05.2012 09:27
pychotka!!
mamusia1 27.05.2012 09:27
pychotka!!
[email protected] 08.04.2012 17:16
uwiebbiam
Danuta_Prorok 08.03.2011 10:48
lubię
Krystyna32 02.03.2011 14:21
uwielbiam !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak