Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

filety z dorsza panierowane

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 5+ os.

Składniki:

ocet
10 g
sól
do smaku
Sklep Prymat
mąka
80 g
jaja
2 szt
mleko
100 g
Bułka tarta klasyczna Prymat
200 g
olej
200 g
dorsz
1400 g

Przepis i sposób przygotowania na: filety z dorsza panierowane

Przygotować filety,posolić,panierować w mleku,mące,jajku i bułce tartej,następnie smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.Podawać bezpośrednio po usmażeniu z dodatkiem ziemniaków z wody,warzyw zasmażanych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak