Filety drobioew z porem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety drobiowe

    4 sztuki
  • por (biała część)

    1 sztuka
  • jajko

    1 sztuka
  • przyprawa kebab- gyros Prymat

    do smaku
  • bułka tarta

    50 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mięso myjemy ,rozbijamy, nacieramy przyperawą, pora kroimy w pół plastry, wkładamy po troche na mięso , składfamy na pół. Panierujemy w jajku i w bułce , smażymy na złoty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat