Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z piersi zapiekany z serem

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 sztuka
ser wędzony
pomidor 1 sztuka
sól, pieprz
Zioła prowansalskie suszone Prymat
tymianek
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z piersi zapiekany z serem

Piersi z kurczaka umyj i osusz na ręczniku papierowym. Następnie oczyść. Rozkrój i lekko rozbij. Oprósz solą, pieprzem, papryką, ziołami prowansalskimi i tymiankiem. Tak przyprawione ułóż na blaszce do pieczenia na każdą pierś połóż plasterek pomidora i kilka plasterków sera wędzonego. Piecz w piekarniku przez kilkanaście minut. Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 13.12.2014 11:54
pyszny obiadek
Michał2 12.12.2014 20:00
proste i smaczne!
paula99926 12.12.2014 18:08
pyszności, takie jedzonko lubię :)
Bernadeta1 12.12.2014 15:00
lubię takie mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak