Przepis i sposób przygotowania na: Filet z pangi z pieczarkami
Kroki postępowania
Skropić sokiem z cytryny,posypać kucharkiem i pieprzem,zostawić na 20-30 minut.
![Krok 1 - Filet z pangi z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-pangi-z-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet z pangi z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-pangi-z-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet z pangi z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-pangi-z-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Filet z pangi z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-pangi-z-pieczarkami0-2.jpg)
filet z pangi | 2 szt. |
pieczarki | 8-10 dkg |
jajko | 1 szt. |
cebula | 1 mała szt. |
Kucharek przyprawa do potraw | |
pieprz | |
sól | |
olej do smażenia | |
sok z cytryny | |
mąka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: