Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z kurczaka po skandynawsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka podwójny 2 szt.
miód prawdziwy 4 łyżki
musztarda 4 łyżki
pieprz 1/2 łyżeczki
przyprawy 1 łyżka/worcester

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka po skandynawsku

Wykonanie:
Filety dokładnie opłukać i osuszyć. Wszystkie składniki na marynatę razem wymieszać , natrzeć mięso i odstawić na dwie godziny. Piekarnik nagrzać do temperatury 200 stopni, włożyć przygotowanego fileta i piec około pół godziny co jakiś czas obracając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janina 09.02.2017 16:20
Fajne mięsko;))
Malinka 09.02.2017 11:40
Na pewno smaczny kurczaczek :)
Łukasz15 08.02.2017 22:51
Bardzo dobry
magdow 08.02.2017 21:12
super przepis ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak