Filet smazony

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet rybny

    3 szt
  • jajko

    1 szt
  • wiórki kokosowe

    1 ?y?ka
  • ser żółty starty

    1 ?y?ka
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    3-4 ?y?ka
  • sól do smaku

  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety kroimy na dowolne kawalki i posypujemy sola i pieprzem. Bulke mieszamy z wiórkami i srem. Filety maczamy w roztrzepanym jajku i obtaczamy w panierce. Smazymy na malym ogniu z obu stron. SMACZNEGO!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ewaa 29.05.2012 17:20
pycha:)
irenka 02.04.2012 16:22
smaczny filecik
Łukasz15 06.03.2012 09:28
mniam
babcia 28.02.2012 16:46
apetyczne te fileciki
babcia 28.02.2012 16:46
apetyczne te fileciki
romanrafal 28.02.2012 15:40
pyszne
Elżbieta17 19.02.2012 23:06
pycha:)
Katarzyna/kate1980 31.01.2012 21:43
superowy
Mati13 28.01.2012 16:37
taki jest najlepszy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat