Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowany kabaczek i papryka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kabaczek 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka
mięso mielone wołowe 500 gram
czosnek 1 ząbek
parmezan starty 3 łyżki
natka pietruszki 3 łyżki
szałwia 5 listków
sos sojowy 3 łyżki

Porada

Do moich faszerowanych warzyw dodałam kilka łyżek gotowanego ryżu.

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowany kabaczek i papryka

Mięso dopraw przyprawami. Warzywa przekrój na pół. Faszeruj masą z mięsa. Do żaroodpornego naczynia wlej szklankę bulionu, ułóż nafaszerowane warzywa i piecz w piekarniku 40 minut w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 29.07.2016 19:04
świetne są takie faszerowane warzywa
Grazyna0211 27.07.2016 10:17
smaczne danie
KORAL 27.07.2016 01:50
Bardzo fajne danie
jagoda5913 27.07.2016 00:50
super danie
wwwiolka 26.07.2016 22:53
Bardzo fajny przepis.
Wafelek2601 26.07.2016 21:57
Przepyszne.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak