Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane, pieczone pomidory

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidor 4 sztuki
pieczarki 4 sztuki
sól do smaku
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku
koperek 2 łyżeczki posiekanego
chilli nitki kilka sztuk

Porada

pieczarki do pomidorków można wcześniej podsmażyć

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane, pieczone pomidory

umyte pomidory przekroić na pół,wydrążyć delikatnie środki.
pieczarki obrać i pokroić w drobną kostkę,dodać odrobinę soli,pieprz ziołowy oraz posiekany koperek.wymieszać i wypełnić pomidory. na górze ułożyć po kilka niteczek chilli. wstawić do piekarnia na 15 minut/200 stopni.podawać gorące z dipem np. jogurtowym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Franciszek 17.06.2015 08:53
Dobra propozycja
Hrabina w kuchni 16.06.2015 23:08
Chętnie spróbowałabym Twoich pomidorków :)
ilka01 16.06.2015 23:04
pychota :)
Renata9 16.06.2015 21:08
Bardzo smaczne jedzonko
Justi2401 16.06.2015 18:10
Pysznie nadziane pomidory! ;)
Edith85 16.06.2015 17:37
smakowite danie
cukiereczek 16.06.2015 16:43
papryka,pomidory faszerowane Lubię to
Maridka19 16.06.2015 16:26
Pyszna propozycja :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak