Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowana jaja z łososiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 6
ser feta 1/2 opakowania
oliwki czarne 1/3 słoika
szczypior
majonez 8 łyżek
cebula biała 1
kukurydza w puszce 150 g
sól
pieprz
łosoś wędzony plastry 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowana jaja z łososiem

Gotujemy jaja na twardo. Zółtko z jajka ugniatami z majonezem, kukurydzą drobno posiekaną cebulą, serem feta, oliwkami (ja używam sera solankowe z oliwkami firmy OLE) i łososiem. Przyprawiamy sola i pieprzem i przekładamy do jajek. Na wierzch dajemy cienką warstwę majonezu i posypujemy szcypiorkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aneta2208 08.03.2013 13:15
oj tak... na wielkanoc sie nadają
babajaga1969 07.03.2013 11:42
bardzo pyszne śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak