Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

Fasolowo-pomidorowa

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 5+ os.

Składniki:

bulion
1 l
grosz jasiek
3 szklanki
przecier pomidorowy
3 łyżki
Liść laurowy suszony Prymat
Sklep Prymat
marchew
2 sztuki
pietruszka
1 sztuka
seler
1/2 sztuka
cebula
1 sztuka
natka pietruszi
pieprz
Sklep Prymat
sól
Sklep Prymat
Przyprawa do zup i potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolowo-pomidorowa

Groch namaczamy na noc. Na drugi dzień gotujemy i przecieramy przez sitko. W bulionie gotujemy warzywa starte na tarce o grubych oczkach, dodajemy przyprawy. Gotujemy. Dodajemy groch, przecier pomidorowy, zaprawiamy zasmażką. Podajemy z natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Fiffi 13.05.2013 23:03
fajne połaczenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak